SPEKTAKL U POLUFINALU: Okršaj NAJBOLJIH - Novak saznao ime sledećeg rivala!

Autor:

Sport

02.03.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novi duel ljutih rivala.

SPEKTAKL U POLUFINALU: Okršaj NAJBOLJIH - Novak saznao ime sledećeg rivala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je rutinski savladao Hrvata Bornu Ćorića sa 2:0 (6:3, 6:2).

Medvedev je odlično započeo meč, pa je već u trećem gemu stigao do prvog brejka na meču. Razliku je čuvao sve do kraja prvog dela igre, kada je novim oduzetim servisom rivalu potvrdio osvajanje prvog seta (6:3).

Delovalo je da ćemo u drugom setu videti veću bobru, pošto je Ćorić na startu stigao do brejka i poveo sa 2:0. Ipak, od tog trenutka je sve krenulo nizbrdo za Hrvata, koji nije mogao da se sastavi, pa je Rus osvojio narednih šest gemova, a pritom je uspeo da veže čak 21 poen na kraju meča, čime je izborio plasman u polufinale turnira.

Tamo će ga čekati Novak Đoković, koji je nešto ranije tokom dana uspešno prevazišao i treću prepreku u Dubaiju, pošto je bio uspešniji od Huberta Hurkača.

Duel srpskog i ruskog tenisera je na programu sutra, a meč počinje u 16 časova.

Pre toga će na teren Aleksandar Zverev i Andrej Rubljov, koji će odmeriti snage u prvom polufinalnom duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading