SPEKTAKL NA SRPSKA OPENU: Poznata imena učesnika - LEGENDE stižu u Banjaluku!

Autor:

Sport

07.03.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković predvodi listu učesnika.

SPEKTAKL NA SRPSKA OPENU: Poznata imena učesnika - LEGENDE stižu u Banjaluku!

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka i Novak Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodi listu učesnika na predstojećem Srpska openu, a pored njega, učestvovaće i ostali naši teniseri Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović

Povodom organziacije turnira se oglasio i Đorđe Đoković, direktor nadmetanja.

- Kada smo počeli sa pripremom ovog turnira, imali smo velike ambicije. Sada, nekoliko meseci kasnije, one su još veće jer ćemo ugostiti neka od najznačajnijih imena iz sveta tenisa, a ujedno i navijačima u regionu pružiti priliku da iz prvih redova gledaju tenis svetskog ranga. Srećni smo što ćemo i ovog aprila vrhunske tenisere okupiti na jednom mestu i što iz godine u godinu pokazujemo da ovaj turnir postaje tradicija na našim prostorima - istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Gael Monfis

Sada, malo više od mesec dana pred start turnira, poznata su i imena nekih od učesnika, a osim Novaka, najviše pažnje privlače Sten Vavrinka, trostruki grend slem šampion, odnosno Gael Monfils, dobro poznati francuski teniser.

Dodaje se i da su pregovori u toku sa još nekim velikim zvezdama, kao što su Andrej Rubljov, aktuelni branilac trofeja, odnosno Karen Hačanov i Frensis Tijafo.

Podsetimo, turnir je ove godine prebačen iz Beograda u Banjaluku, a start je zakazan za 16. april. Prethodne godine je Rubljov došao do titule nakon pobede u finalu protiv Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading