ŽREB ZA INDIJAN VELS: Srpski teniseri loše prošli - Alkarasu otvoren put do finala!

Autor:

Sport

07.03.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike probleme će naši momci imati već od drugog kola.

ŽREB ZA INDIJAN VELS: Srpski teniseri loše prošli - Alkarasu otvoren put do finala!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Obavljen je žreb za prvi Masters u sezoni, koji se od 8. do 19. marta održava u Indijan Velsu.

Na žrebu su se našla trojica srpskih predstavnika, koji su saznali svoje rivale, a može se reći da su bili bez sreće prilikom biranja parova.

Naime, Miomir Kecmanović je slobodan u prvom kolu, pošto ima status nosioca, a u drugom kolu će verovatno igrati protiv Stena Vavrinke, kojeg na startu očekuje duel sa kvalifikantom.

Protivnika je dobio i Filip Krajinović, koji će igrati protiv Mekenzija Mekdonalda, koji je nedavno na Australijan openu savladao Rafaela Nadala, dok će u drugom kolu igrati protiv Danca Holgera Runea.

Takođe, rivala je saznao i Laslo Đere. On će na početku igrati protiv Nemca Oskara Otea, dok ga već u drugom kolu čeka Karen Hačanov.

Što se tiče glavnih favorita za titulu, Karlos Alkaras je slobodan na startu, posle će igrati protiv Holta, u šesnaestini finala verovatno Talon Grikspor, među 16 najboljih Danijel Evans ili Pablo Karenjo Busta, a do finala bi još mogao da igra sa Feliksom Ože-Alijasimom, Hubijem Hurkačem, Holgerom Runeom ili Tejlorom Fricom.

Na drugoj strani žreba, glavni favorit je Danil Medvedev, koji će već u drugom kolu imati težak zadatak, protiv Džona Iznera ili Brendona Nakašime.

Duel Medvedeva i Saše Zvereva bi mogli da gledamo već u osmini finala, protiv Ruda bi mogao da igra u četvrtini finala, dok ga u polufinalu verovatno čeka Stefanos Cicipas.

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu da uđe u zemlju zbog toga što nije vakcinisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading