ĐOKOVIĆ MU PONOVO TRN U OKU: Medvedev PROZVAO Novaka nakon osvajanja Dubaija!

Autor:

Sport

06.03.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da Rus ima nešto protiv svetskog broja jedan.

ĐOKOVIĆ MU PONOVO TRN U OKU: Medvedev PROZVAO Novaka nakon osvajanja Dubaija!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je treći vezani turnir na kom je učestvovao, pošto je finalu Dubaija savladao Andreja Rubljova sa 2:0.

Na putu do finala, Medvedev je uspeo da savlada i Novaka Đokovića, a zatim je rutinski pobedio zemljaka i stigao do trofeja.

Na konferenciji za medije, nakon osvajanja turnira, novinari su pitali Danila može li da izdvoji tri najdraža pehara.


- Teško je reći. Moram da izdvojim US Open, jer je grend slem. Teško mi je da izaberem jer ih stalno gledam. Ne mogu da izdvojim tri. Mada moram da kažem da volim trofej iz Sinsinatija jer u njega stavljamo cveće, kada kupim buket ženi. A pošto sam sada osvojio i ovaj, neka bude u top tri. Mada zapravo volim sve - odgovorio je Rus.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev nakon osvajanja trofeja u Dohi

Medvedev je takođe istakao i da ne živi poput Novaka Đokovića, već da voli da nekada i popije, ostane budan do kasno, ali i da voli slatkiše.

- Radim na mentalnoj snazi. Imam stručno lice u svom timu. Iako to može da pomogne mnogima, te taktike, joga, istezanje, mene ne interesuju previše jer nekada ne mogu da radim savršeno stvari. Jedem slatkiše. Nekada idem u krevet kasno jer igram igrice. Dešava se i da pijem vikendom sa prijateljima. Ali verujem da ću se drugačije ponašati kasnije tokom karijere - dodao je Rus, koji je indirektno "prozvao" Đokovića i njegov način života.

Njega sada očekuje put u Ameriku, gde će učestvovati na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, na kojima će biti prvi favorit jer Novaku Đokoviću nije dozvoljen u Ameriku, zato što nije vakcinisan.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading