SVE SE PREUVELIČAVA! Piksi progovorio o SKANDALU koji potresa Evropu, pa OBRADOVAO naciju!

Autor:

Sport

23.03.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor se dotakao Aleksandra Mitrovića i njegovog crvenog kartona protiv Mančester junajteda.

SVE SE PREUVELIČAVA! Piksi progovorio o SKANDALU koji potresa Evropu, pa OBRADOVAO naciju!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrovič

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj pohod na Evropsko prvenstvo.

Prvi rivali u kvalifikacijama biće Litvanija u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crna Gora u Podgorici (27. mart, 20.45), a selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, pred ove izazove dotakao se zanimljive teme.

Govorio je Piksi o kadrovskoj situaciji, obradovao je naciju rečima da su svi osim Luke Jovića u timu, sa dotakao se i "slučaja Mitrović" koji je potresao Evropu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

 

Podsetimo, najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije našao se na stubu srama posle crvenog kartona koji je dobio protiv Mančester junajteda, kada je u porazu Fulama od "crvenih đavola" (3:1) odgurnuo sudiju.

- Sve teče po planu! Naravno da smo pored rada i treninga koji nam služe da budemo bolji vreme iskoristili i za razgovor. Svi osim Luke Jovića su dobro, atmosfera je odlična i verujem da će sutra pokazati sve što želimo i možemo! Upućeni smo u dešavanja oko Mitrovića i kritike zbog kartona, ali verujem da se sve preuveličava. Meni je važno da je on maksimalno skoncentrisan na igre u reprezentaciji i ne verujem da će ga sve što se dešava previše poremetiti! On je ozbiljan momak, koji je posvećen reprezentaciji 100 odsto - rekao je Stojković.

Podsetimo, pored Srbije, Litvanije i Crne Gore u ovoj kvalifikacionoj grupi nalaze se još i Mađarska i Bugarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading