SJAJNA VEST ZA SRPSKOG REKORDERA! Posle KOŠMARA na "Old Trafordu" IDEALAN SCENARIO za Mitra!

Autor:

Sport

22.03.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima zbog čega da se raduje.

SJAJNA VEST ZA SRPSKOG REKORDERA! Posle KOŠMARA na "Old Trafordu" IDEALAN SCENARIO za Mitra!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u Norveškoj

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj put ka Evropskom prvenstvu.

Četa Dragana Stojkovića Piksija prve dve utakmice igraće protiv Litvanije u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crne Gore u Podgorici (27. mart, 20.45), a "orlovi" važe za velike favorite na ovim mečevima.

Jedna od glavnih uzdanica za predstojeće duele biće Aleksandar Mitrović. Napadač Fulama proživljava pakao u Engleskoj zbog crvenog kartona koji je zaradio u meču FA Kupa protiv Mančester junajteda (3:1), te mu sada preti ozbiljna suspenzija. Ipak, u senci ove kazne, rekorder fudbalske reprezentacije Srbije dobio je sjane vesti koje mogu da raduju i sve u našoj zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

 

Naime, Mitroviću naš prvi protivnik Litvanija i te kako leži i on će moći da pojača svoj golgeterski saldo u petak na Marakani. Mitar je do sada četiri puta igrao protiv Litvanaca, ostvario je sve četiri pobede i postigao je čak pet pogodaka!

Sve je počelo u meču Lige nacija 2018. godine koji su "orlovi" u Litvaniji dobili sa 1:0, a tu je Mitrović odigrao svih 90 minuta, ali se nije upisao u strelce. Revanš u Beogradu takođe je pripao Srbiji (4:1), a Mitrović je postigao jedan pogodak.

Usledio je dvomeč u kvalifikacijama za prošlo Evropsko prvenstvo u kojima je Srbija slavila oba puta, kući 4:1, u gostima 2:1, a Mitrović je postigao ukupno četiri gola. Po dva pogotka postigao je na obe utakmice i za verovati je da će se ova serija nastaviti i u petak u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading