Zašto svi (pa i najsigurniji) vozači treba da imaju Kasko osiguranje?

Autor:

Vesti

22.03.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćaju postoji toliko situacija koje ne možete predvideti i na koje ne možete da utičete.

Zašto svi (pa i najsigurniji) vozači treba da imaju Kasko osiguranje?

Foto: Foto/Stock/AMSO/Promo

To su najčešće situacije u kojima o sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi, a koje i najsigurnije vozačedovedu do suočavanja sa ozbiljnim stresom.

Neko vas je udario na parkingu, gledao u mobilni telefon dok je stajao na semaforu pa krenuo ranije, naglo izleteo na ulici… Toliko je toga što se, kada najmanje očekujete, može desiti vašem automobilu i što treba da vas podstakne da u svom vlasništvu imate polisu Kasko osiguranja.

Kasko polisa pokriva štetu nastalu usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i, ako je polisom ugovoreno, krađe.

U skladu sa tim, a u zavisnosti od vaših potreba, možete birati između potpunog, delimičnog i dopunskog Kasko osiguranja i na taj način odrediti rizike od kojih ćete biti osigurani.

Primera radi, uz delimično Kasko osiguranje AMS Osiguranja možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.Dopunskim Kasko osiguranjem vozila možete dodatno ugovoriti pokrivenost od rizikakrađe (provalne i razbojničke krađe, prevare i razbojništva), krađe stakala na motornim vozilima i utaje vozila.

Dobra vest je da će AMS Osiguranje, tokom Sajma automobila koji se ove godine održava od 22. do 28. marta, svim zainteresovanim vozačima poklanjatipopust od 30% na ponudu Kasko osiguranja, kako na štandu, tako i u poslovnici u Ruzveltovoj 16.

Neprijatnih situacija ima mnogo i zato je naš savet da obezbedite mir polisom Kasko osiguranja AMS Osiguranja. Više informacija o ponudi Kasko osiguranja možete pronaći na sajtu AMS Osiguranja ili saznati pozivom na broj telefona 0800 009 009.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading