KONSTRAKTA PROGOVORILA O PRECIMA IZ GLIBOVCA: Znam da gledam u DŽIGERICU!

Autor:

Zabava

24.03.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić otkrila je šta je naučila od svojih predaka iz mesta Glibovac.

KONSTRAKTA PROGOVORILA O PRECIMA IZ GLIBOVCA: Znam da gledam u DŽIGERICU!

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta

Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, progovorila je o svojoj čuvenoj babi Desanki i priznala da je od nje naučila da gleda u džigericu.

Foto: ATA Images

Ana Đurić

Naime, nakon što se razvio mit o tome kako njena baka proriče sudbinu na ovaj neobičan način, pošto ju je pevačica opevala u pesmi "Nobl", Konstrakta je rekla da nema ništa čudno u tome što neko ume da čita budućnost iz iznutrica.

- To su stari običaji. Naravno da sam se raspitivala kako se to radi i da znam sve, ali ne bih o tome - rekla je Konstrakta uz dozu mističnosti, te još jednom naglasila da je ponosna na svoje pretke i selo Glibovac, nadomak Smederevske Palanke, odakle potiče njen otac, a koje su u vreme dok je ona bila na Evrosongu u Torinu opsedale TV ekipe:

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta o svojim precima

- Nažalost, ne idem tamo, nemam zapravo gde da odem. Imam prijatelje, svratim ponekad da obiđem prijatelje. A tu je živela ta moja čuvena baba Desa.

Konstrakta, koju smo zatekli na humanitarnoj večeri koju je organizovalo udruženje Zvončica, priznaje da se odlično provela, s obzirom na to da više ne izlazi tako često, te poručila da je ponosna što su se u tako velikom broju okupili ljudi da bi pomogli roditeljima dece obolele od raka.

- Boluju od malignih bolesti i zajedno su osmislili ovu akciju, mislim da je OK i nadam se da će ovo biti samo jedna u nizu akcija za pomoć. Svi ovde dobrovoljno učestvuju, mislim da je lepo - rekla je pevačica, pa istakla da voli da igra iako je na sceni uglavnom statična.

- Volim da đuskam, to je super. Inače, moj idealan provod bi izgledao tako što bih sela na klupu u park da možemo da se čujemo, u godinama sam kada mi je bitno da se čujem s ljudima - zaključila je Konstrakta.

Foto: Instagram.com

Konstrakta o karijeri

Nemam ponuda za inostranu karijeru

Pevačica je nedavno objavila spot za pesmu "Obećavam" na Jutjub kanalu Zemlje gruva, a sada je otkrila i da su u međuvremenu učestvovali na jednom međunarodnom festivalu:

- Pristala bih na inostranu karijeru, ali mislim da su mogućnosti za to mnogo sužene jer radimo na našem jeziku. Išli smo u Groningen na festival namenjen prvenstveno bukerima, festival muzičke industrije, tamo smo se predstavili. Nije bilo drugih ponuda.

Snimila bih s Brenom nastavak filma "Hajde da se volimo"

Konstrakta je za kraj otkrila koji film je obeležio njenu mladost!

- "Hajde da se volimo" - rekla je Ana ko iz topa, te priznala da bi volela da vidi još neki njegov nastavak, u kom bi se, zašto da ne, pojavila i ona rame uz rame s Lepom Brenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading