FUTA U POSLU PRONALAZI SPAS! Jelena i Žika iskreno progovorili o Raduloviću i otkrili njegove planove!

Autor:

Zabava

24.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Žika progovorili o Futi Raduloviću.

FUTA U POSLU PRONALAZI SPAS! Jelena i Žika iskreno progovorili o Raduloviću i otkrili njegove planove!

Foto: ATAImages

Jelena Živanović i Zoran Žika Živanović iz grupe Zana obeležili su 40 godina karijere, pa su se dotakli pokojne Marine Tucaković, koja je umnogome zaslužna za njihov uspeh, i njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute, koji je nedavno ostao i bez sina Milana Radulovića Laće, te otkrili da s Futom planiraju i dalju saradnju.

- Maki je sa svima nama i dalje i buduće generacije koje se budu rađale, Marina će biti s njima, a da oni to i ne znaju - rekla je Jelena, a onda se Žika nadovezao i otkrio da se čuje s Futom, te istakao da njihov prijatelj u poslu pronalazi spas posle tragedije, te da i oni planiraju da uskoro nastave saradnju s njim:

Foto: ATAImages

Jelena i Žika Zana

- Čovek izbegava ovo zbog zdravlja i svega, jednostavno, čovek nije u tom fazonu da ide po promocijama. U ponedeljak ćemo ići kod njega kući, imamo neke nove planove, super je Futa, preguraće on sve ovo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading