POLICIJA IH PRONAŠLA U JEDNOM RESTORANU: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Sremskoj Mitrovici

Autor:

Hronika

24.03.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša J. je preminuo od posledica prebijanja nakon što ga je sinovac Bane J. sa drugom tukao do neprepoznatljivosti.

POLICIJA IH PRONAŠLA U JEDNOM RESTORANU: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Sremskoj Mitrovici

Foto: Shutterstock, Facebook

Bane J. (26) i Stevan N. (25), koji su osumnjičeni da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53), prema nezvaničnim saznanjima uhapšeni su danas u Hrtkovcima.

Navodno su uhapšeni u okolini jednog restorana u Hrtkovcima.

Dragiša J, podsetimo, preminuo je od posledica prebijanja nakon što ga je sinovac Bane J. sa drugom tukao do neprepoznatljivosti.

- Udarali su ga dok nije izdahnuo. Bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo - rekao je Rambo Jovanović, prenoso Kurir pisanja beogradskih medija.

Problem je prema njegovim rečima nastao kada su se Bane J. i Stevan N. pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

- Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša žena Baneta J. U toj kući se zadesio i njegov stric i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli - prepričava Jovanović.

Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading