ŠOK NA STARTU KVALIFIKACIJA: Srbija saznala BITNU informaciju pred večerašnji duel!

Autor:

Sport

24.03.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor večeras neće sedeti na klupi.

ŠOK NA STARTU KVALIFIKACIJA: Srbija saznala BITNU informaciju pred večerašnji duel!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje večeras svoj put kada je u pitanju plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo, a prvi meč u okviru grupe G će odigrati protiv selekcije Litvanije u Beogradu.

Ipak, meč koji će biti odigran na Marakani, sa početkom u 20:45, neće biti jedini u današnjem programu ove grupe, pošto će pre toga, od 18 časova, na teren u Razgradu izaći selekcije Bugarske i Crne Gore.

Jasno je da će "orlovi" pomno pratiti ishod utakmice u Bugarskoj, kako bi znali šta tačno mogu da očekuju od koje selekcije u nastavku kvalifikacija, a posebno od Crne Gore, sa kojom naš tim igra kroz samo tri dana u Podgorici.

Foto: Tanjug/AP

Crna Gora kvalfikacije započinje u Razgradu

Ipak, pred početak ovog ciklusa, Crnu Goru je sačekalo neprijatno iznenađenje. Selektor Miodrag Radulović neće moći da sedi na klupi i predvodi svoje izabranike. Razlog je kazna od UEFE, jer je isključen u duelu sa Finskom u Ligi nacija.

- Početak u uvek bitan, u svakom takmičenju, pa tako i u ovim novim kvalifikacija. Analizirali smo sve protivnike, a najviše Bugarsku koja nam je dolazeći rival. Očekuje nas zahtevna utakmica, jer za protivnika imamo mlad i poletan tim Bugarske. Spremni smo da od prvog minuta nametnemo svoj stil, pa ako se slože sve kockice napravićemo dobar rezultat. Znamo šta nam je činiti - istakao je Radulović pred ovaj duel.

Umesto njega, na klupi reprezentacije će sedeti njegovi najbliži saradnici - Srđan Kljajević i Mirko Vučinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading