BOMBA NA MARAKANI - OPET ON! Zvezda dovodi BRUTALNOG GOLGETERA iz Serije A za Ligu šampiona?!

Autor:

Sport

24.03.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crveno-beli naciljali staru želju.

BOMBA NA MARAKANI - OPET ON! Zvezda dovodi BRUTALNOG GOLGETERA iz Serije A za Ligu šampiona?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Napadač Kremonezea Siril Desers ponovo se nalazi na meti Crvene zvezde, koja želi da ga angažuje predstojećeg leta, prenose beogradski mediji.

Italijanski klub je već jednom nogom u Seriji B, pa crveno-beli nameravaju da Desersa najpre dovedu na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa kroz 12 meseci.

On se istakao prošle sezone u dresu Fejenorda, kada je postao najbolji strelac Lige konferencija, što mu je donelo unosan transfer na "čizmu" vredan oko 6,5 miliona evra. Ipak, na Apeninima se nije proslavio, budući da je na 21 utakmici u elitnom rangu italijanskog fudbala mrežu rivala tresao u pet navrata.

Bez obzira na to u Ljutice Bogdana veruju da je upravo Desers pravo rešenje na poziciji "devetke", a planiraju da ga dovedu na "MarakanU" uz pomoć "krunskog argumenta" - igranja u grupnoj fazi Lige šampiona.

Da li će transfer biti realizovan, videćemo do 1. jula, kada se otvara letnja pijaca, a aktuelni prvak Srbije ne mora da žuri, jer ovoga puta "preskače" kvalifikacije za elitno takmičenje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading