STIŽU MILIONI! Crvena zvezda dolazi do OGROMNOG BOGATSTVA, kasa će biti PREPUNA, poznato i KAKO!

Autor:

Sport

10.03.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Marakane ne mora da brine za budućnost.

STIŽU MILIONI! Crvena zvezda dolazi do OGROMNOG BOGATSTVA, kasa će biti PREPUNA, poznato i KAKO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je istorijsku sezonu u Superligi Srbije, koja osim šampionske titule donosi i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, odigrala maestralno.

Već je četa Miloša Milojevića jednom nogom osvojila titulu, a zanimljivo je i to da bi do pehara crveno-beli mogli da stignu i pre plej-ofa.

Dobiće šef stručnog štaba tima sa Marakane priliku da u nastavku sezone isproba neke nove sisteme, ali i igrače, a u letnjem prelaznom roku imaće ozbiljan budžet za pojačanja. Ogromnu finansijsku injekciju dobiće crveno-beli od plasmana u Ligu šampiona, pa će sasvim sigurno moći do nekih zvučnijih imena.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

 

Od učešća u elitnom evropskom takmičenju klub sa Marakane inkasiraće minimum 24.440.000 evra, a ta zarada može da bude još veća.

Prema unapred određenim propozicijama, svaki učesnik grupne faze ima zagarantovanih 15.640.000 evra, a UEFA je pre nekoliko godina uvela pravilo da klubovima plaća bonuse u zavisnosti od postignutih rezultata.

Klub sa najnižim koeficijentom u grupnoj fazi Lige šampiona dobija 1.100.000 miliona evra, a naredni 2.200.000. To znači da bi Zvezdi, prema trenutnoj situaciji, pripalo najmanje dodatnih 8.800.000 miliona evra.

Sve su to projekcije prema trenutnom stanju na tabelama nacionalnih šampionata, pa su sasvim moguća pomeranja na listi.

Bilo kako bilo, Zvezda će prihodovati ogroman novac od Lige šampiona, te će sada imati priliku da konačno oformi sastav koji će napraviti korak više u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading