OTKRIVAMO: Postoji RAZLOG zbog kog je Vigo "PUCAO" posle gola - Argentinac sve OBJASNIO, iza svega stoji JAKA priča!

Autor:

Sport

04.03.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo slučajno, ali nije imao nameru da provocira bilo koga.

OTKRIVAMO: Postoji RAZLOG zbog kog je Vigo "PUCAO" posle gola - Argentinac sve OBJASNIO, iza svega stoji JAKA priča!

Foto: Starsport

Aleks Vigo "puca" na grobare

Svaki derbi ima svog heroja, a 169. okršaj Crvene zvezde i Partizana, u kom je tim sa Marakane slavio sa 1:0, iznedrio je Aleksa Viga.

Vigo je debi u derbijima ukrasio golom za pobedu, a njegovo radovanje prepričavaće se i u godinama koje dolaze.

Argentinac je došao blizu južne tribine gde su tradicionalno smešteni navijači Partizana, pa je u njihovom pravcu simulirao kako puca iz vatrenog oružja. Ovo je izazvalo oštru reakciju javnosti, bek tima sa Marakane je kasnije uputio i izvinjenje zbog svog gesta, a Vigov veliki prijatelj i nekadašnji igrač Crvene zvezde i ljubimac "delija", Luis Ibanjez, otkrio je zbog čega se njegov sunarodnik tako radovao:

- Odmah posle utakmice poslao sam mu poruku da uputi izvinjenje, a zatim sam i ljudima iz kluba javio da nije imao nameru da napravi problem. Pričali smo posle utakmice, bili smo na večeri, on mi je otkrio da tako slavi golove zbog njegovog brata koji je vojnik. Protiv Voždovca je isto slavio kao vojnik, sada je uradio ovo, nije želeo nikog da uvredi. Uputio je izvinjenje svima i zaista nije želeo da uradi ništa loše - rekao je Ibanjez za naš portal, a zatim je otkrio da je sa Vigom o derbiju razgovarao dugo:

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo na meču protiv Voždovca

 

- Pričali smo skoro cele nedelje o derbiju, rekao sam mu da je to najvažnija utakmica do sada u Zvezdi i da je to jako bitno u Srbiji. Da treba da sve od sebe, da se trudi, bude koncentrisan i agresivan kao što jeste i ništa drugo.

I pored toga što nije imao nameru da provocira, Vigo je na sebe navukao gnev navijača Partizana. Kapiten Grafičara dodao je da je bek Crvene zvezde svestan šta je uradio, te da bi sada verovatno drugačije reagovao:

- I on sam je shvatio da je napravio problem što je slavio pored navijača Partizana, ali u tom trenutku nije znao gde da trči, ponele su ga emocije. Nije išao sa namerom do navijača, već iza kornera, ali jeste ispalo nezgodno - istakao je Ibanjez, pa dodao da je njegov prijatelj više nego zadovoljan na Marakani:

- Vigo je bio oduševljen atmosferom na derbiju, prezadovoljan je navijanjem, rekao je da mu je bilo jako lepo i da bi želeo da na svakoj utakmici bude ovako. Rekao mi je i da bi voleo da ostane u Zvezdi, da uživa i da bi voleo da ostane u klubu, te da se nada da će biti još bolji.

Da li u Aleksu Vigu Crvena zvezda dobija igrača na čijim krilima može da napravi zapažen rezultat i u Ligi šampiona?

- Ja se nadam da će on iz utakmice u utakmicu biti bolji. Ja sam ga pratio u Argentini, znam šta može i gde je igrao. Bio je u dva od četiri najveća kluba u Argentini, u Riveru i Independijenteu, ne sumnjam u njega da će biti sve bolji i bolji, samo da malo nauči jezik i nastaviće sa fenomenalnim partijama, to je sigurno - zaključio je Luis Ibanjez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading