ILIEV POLUDEO POSLE DERBIJA: "Čovek puca po navijačima, a niko ne reaguje...!"

Autor:

Sport

04.03.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor crno-belih nije bio srećan nakon poraza.

ILIEV POLUDEO POSLE DERBIJA: "Čovek puca po navijačima, a niko ne reaguje...!"

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Partizan sa 1:0 u utakmici 24. kola Superlige Srbije, a strelac jedinog gola je bio Aleks Vigo u 5. minutu.

Nakon pomalo srećnog pogotka, argentinski fudbaler je otrčao ka južnoj tribini i krenuo da puca po navijačima Partizana, što je izazvalo brojne rekacije nakon utakmice.

Ipak, fudbaleri Partizana na taj potez Zvezdinog Argentinca nisu reagovali, što se nikako nije svidelo Ivici Ilievu, koji je na nakon utakmice prokomentarisao ovaj potez za TV "Arena sport".

 Potreban vam je karakter, to donose domaći igrači, bune se prvi kad dolaze strani igrači, bune se, pričaju o njihovim kvalitetima… A trebalo bi da pođu od sebe. Kod gola igrač Zvezde, koji ne razume ni srpski fudbal, ni derbi, odlazi do Partizanove tribine i puca po navijačima, a nijedan igrač Partizana ne reaguje. Na kraju, najveći karakter imaju strani igrači, u svaku tuču su ulazili samo oni, gde je taj karakter naših momaka? To je ono što me boli i to je glavno pitanje koje mora da se reši za buduće godine. Bio sam u tom sistemu, znam kakve priče idu iz svlačionica, iz njihovih soba, a na kraju ništa od njih niko nije doneo – rekao je Ivica Iliev.

Foto: Starsport

Trenutak kada je Aleks Vigo "zapucao" na navijače Partizana

Podsetimo, nakon trijumfa u 169. večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde imaju ogromnih 16 bodova razlike u odnosu na Partizan, pa se čini da je pitanje šampiona završeno za ovu sezonu i da ćemo tim iz Ljutice Bogdana gledati naredne sezone u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Igor

04.03.2023 11:52

Inače to je najviše boli jel da Ivice? Poraz ne hahahahahaaaa