ALEKS SE KAJE ZBOG POTEZA PREMA GROBARIMA: Vigo uputio ZANIMLJIVU PORUKU fudbalskoj Srbiji!

Autor:

Sport

03.03.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da krije svoje emocije.

ALEKS SE KAJE ZBOG POTEZA PREMA GROBARIMA: Vigo uputio ZANIMLJIVU PORUKU fudbalskoj Srbiji!

Foto: Starsport

Starsport

Aleks Vigo je svojim golom rešio pitanje pobednika u 169. "večitom derbiju". Crvena zvezda je novim trijumfom stekla 16 bodova prednosti u odnosu na Partizan, a svoje utiske nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Argentinac je izneo u dahu.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo

- Presrećan sam što sam uspeo da "rešim" večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci - počeo je Vigo.

 
Izvinio se Argentinac fudbalskoj javnosti zbog načina na koji je proslavio pogodak. Naime, Vigo je okrenut ka navijačima Partizana simulirao pucanje iz pištolja.
 
- Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim - podvukao je Argentinac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading