BINIĆ OŠTRO PO PARTIZANU: Prvenstvo je rešeno, crno-belima ostaje borba za drugo mesto!

Autor:

Sport

03.03.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende Crvene zvezde sumirali utiske posle "večitog derbija".

BINIĆ OŠTRO PO PARTIZANU: Prvenstvo je rešeno, crno-belima ostaje borba za drugo mesto!

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Loša predstava na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda bila je bolja od Partizana sa 1:0, ali bleda partija obe ekipe u 169. "večitom derbiju" brzo će se zaboraviti. Više su očekivali i nekadašnji fudbaleri crveno-belih. Zoran Filipović, pak, pobedu izdvaja u prvi plan.

- Derbi kao derbi – neizvestan. Partizan nije u formi, ali na derbiju se rezultat nikad ne zna. Zvezda je dala gol u pravo vreme, kontrolisala rezultat u drugom delu, povukla se mnogo. Na kraju, ipak, rezultat je 1:0, grabi krupnim koracima ka tituli. Crveno-beli su 99 odsto prvaci - ocenio je Filipović.

Ne pridaje nekadašnji golgeter Zvezde pažnju tenzijama na utakmici.

- Agresivnost, nervoza na obe strane. Veliki pritisak, više na Partizanu, koji je dobio i crveni karton. Ali, to je derbi, tako to ide poslednjih godina. Najvažnije je ko je pobednik - zaključio je Zoran Filipović.

Nezadovoljan viđenim je Dragiša Binić, član zlatne generacije Crvene zvezde iz Barija.

- Rezultat takav je kakav je, a očekivao sam više golova. Rastrzana igra, u drugom poluvremenu je Partizan bio bolji, međutim, nije loše, tri boda za Zvezdu. Mislim da crveno-beli mogu mnogo bolje. Prvenstvo je rešeno, ali je interesantno. Partizanu ostaje da se bori za drugo mesto - utisci su Dragiše Binića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading