MILOJEVIĆ RAZOČARAN? Ako hoćete bolji fudbal platite 150 funti da gledate Premijer ligu!

Autor:

Sport

03.03.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalna pobeda crveno-belih za +16 u odnosu na večitog rivala.

MILOJEVIĆ RAZOČARAN? Ako hoćete bolji fudbal platite 150 funti da gledate Premijer ligu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 1:0 u meču 24. kola Superlige Srbije. Svoje utiske nakon 169. "večitog derbija" izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

- Očekivali smo da bude drugačiji rezultat. Pokušali smo, ali ostaje žal za šansama, narocito onim u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu važnost utakmice je unela nervozu. Upravo ta važnost nas je uvela u haotičan pristup. Najbitnije je da smo pobedili, da su igrači osetili energiju navijača. Na kraju, najbitnija je pobeda i novi bodovi - istakao je Milojević, a onda se osvrnuo na promenu formacija ulaskom Nemanje Milunovića. 

Naime, Zvezda je u finišu susreta prešla na formaciju sa tri štopera.

- Usledio je period gde su oni dirketno napadali, hteli smo da očvrsnemo odbranu i to je bilo korektno. Milunovićeva povreda je dovela do toga da se vratimo ponovo sa četiri pozadi. 

Videli smo mnogo grubih startova i povreda.

- To je derbi, nema lepote, ali ima jakih duela. Nadam se da ćemo vremenom to promeniti. Ipak, bilo je dosta sadržaja, odnos igrača prema igri je bio dobar , to se ceni. Ako želite lepši i kvalitetniji fudbal platite 150 funti da gledate Premijer ligu.

Napadač Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, smatra da je njegova ekipa zasluženo slavila.

- Želim da se zahvalim publici. Svi su nas gledali kao favorite zbog bodovne prednosti, ali je uvek nezahvalan za prognoziranje. Mislim da je bila dobra utakmica i da smo zasluženo slavili - rekao je Pešić.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić i Kristijan Belić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading