NIKADA NE OTPISUJTE PARTIZAN! Duljaj ODUŠEVIO grobare uprkos neuspehu na Marakani!

Autor:

Sport

03.03.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pokazali karakter na stadionu "Rajko Mitić", ali ponovo bez rezultata.

NIKADA NE OTPISUJTE PARTIZAN! Duljaj ODUŠEVIO grobare uprkos neuspehu na Marakani!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj

Trener Partizana Igor Duljaj debitovao je na novom poslu minimalnim porazom od Crvene zvezde u 169. večitom derbiju (0:1), ali je pronašao i dobre stvari na terenu Marakane.

Nekada pouzdani vezista je apostrofirao hrabrost njegovih izabranika, koju su demonstrirali u drugih 45 minuta utakmice.

- Čestitke kolegi (Miloš Milojević prim. aut.) na pobedi. Dva različita poluvremena. U prvom delu igre nismo pronašli pas, a u drugom smo nametnuli svoj ritam, nateravši Crvenu zvezdu da se brani. Pojavili su se neki obrisi, slika kako moj tim treba da izgleda. Momci kao da su se "plašili" da igraju fudbal, to se menja - izjavio je kormilar "parnog valjka" za TV Arena neposredno posle meča.

Igrači kluba iz Humske "pokazali su zube" favorizovanom domaćinu na našem najvećem stadionu, iako im je predviđana "rezultatska katastrofa"

- Važno je kako pobeđujete, ali i kako gubite. Pričali su da će biti 3:0, 5:0, a i ovaj večiti derbi je pokazao da nikada nikoga ne treba potcenjivati - zaključio je Duljaj.

Samu završnicu najveće svetkovine srpskog fudbala obeležio je sukob Rikarda i Erakovića, nakon koga je prvi strelac Partizana zaradio crveni karton, koji komplikuje stvari Duljaju pred odlučujuće bitke za drugo mesto u nastavku Mozzart Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading