ĐURĐEVDAN NA MARAKANI: Spektakularna proslava uz TRUBAČE trijumfa Zvezde u 169. večitom derbiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon burnog meča na stadionu "Rajko Mitić".

ĐURĐEVDAN NA MARAKANI: Spektakularna proslava uz TRUBAČE trijumfa Zvezde u 169. večitom derbiju! (VIDEO)

Foto: Republika

Trubači ispred Marakane

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su Partizan sa minimalnih 1:0, golom Viga u 5. minutu meča, a urnebesna proslava pobede, ali i izvesne odbrane šampionske titule, viđena je nakon završetka 169. večitog derbija.

Ispred zapadne tribine Marakane trubači su napravili sjajnu atmosferu, a uz stihove pesme "Đurđevdan" dali su štimung slavlju delija.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

 

 

Podsećanja radi, najveću svetkovinu srpskog fudbala uživo je posmatralo nešto više od 35 hiljada navijača, a pristalice našeg najtrofejnijeg kluba, već po tradiciji, bile su znatno brojnije u Ljutice Bogdana.

Delije su priredile i spektakularnu koreografijugrobari početkom duela pravili incidente, dok su u drugom poluvremenu prikazali divnu bakljadu.

Branilac titule sada ima 16 bodova više na tabeli Mozzart Superlige Srbije i nalazi se na korak do osvajanja novog pehara i direktnog plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading