KOMŠIJE POKUŠALE DA JE UTIŠAJU, ALI NJU JOŠ NIJE SRAMOTA: Muškarci pretrnu kada vide šta sve ume - Jasno je zašto si broj JEDAN! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

04.03.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su je utišale jasnom porukom.

KOMŠIJE POKUŠALE DA JE UTIŠAJU, ALI NJU JOŠ NIJE SRAMOTA: Muškarci pretrnu kada vide šta sve ume - Jasno je zašto si broj JEDAN! (FOTO)

Foto: Instagram/ amber.odon

Onli fans model Amber Odon (24) imala je neprijatne situacije sa komšijama nakon što je snimala jedan od videa za pomenutu platformu. Prvobitno, Amber je prekinula komšinica dok je u automobilu snimala video za Onli fans.

- Ne šalim se, sada moraš da prestaneš. Stvarno si glasna. Sedim u bašti, upravo sam došla s posla, a sve što čujem je tvoje vrištanje - priča Amber pokušavajući da objasni da je ipak to samo njen posao, ali ovo objašnjenje nije se dopalo komšijama.

- Pa, upravo sam došla sa svog stvarnog posla, i zaista ne želim to da slušam, a ako te ne čujem, mogu te vidim. Samo da ti kažem, to ne mislim samo ja, već i ostale komšije - rekla joj je komšinica i istakla da im je svima dosta njenog ponašanja. 

Zanimljivo je što je ceo razgovor snimljen, a zvezda Onli fans - a bila je toliko iznenađena da nije mogla ni reč da kaže.

Inače, kasnije je objasnila da njene komšije ne znaju da se snima za Onli fans već da ima TikTok nalog koji promoviše njen sadržaj za odrasle. Neke komšije otišle su korak dalje pa su joj bacale papire preko ograde kako bi sugerisale da povede računa o onome što radi.

- Kada sam naga u kući ili se tuširam i presvlačim, to komšije ne mogu da vide jer nemaju pogled na moj prozor. To znači da su našli način da "njuškaju" - kaže i objašnjava da su zidovi očigledno malo tanji, ali da je i dalje uverena da ne proizvodi baš toliku buku, piše "Njujork post".

Ona je u svakom slučaju popularna na pomenutim platformama, a muškarci obožavaju njene provokativne slike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading