U MINIJATURNOM VEŠU PRIPIJENA UZ ZID POKAZALA SVAKI CENTIMETAR NAGOG TELA: Kim Kardašijan vulgarnim pozama raspametila sve! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

02.03.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je obline u seksi crnom kostimu.

U MINIJATURNOM VEŠU PRIPIJENA UZ ZID POKAZALA SVAKI CENTIMETAR NAGOG TELA: Kim Kardašijan vulgarnim pozama raspametila sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Malo je reći da je Kim Kardašijan šokirala i u isto vreme oduševila fanove novim fotografijama! Starleta je pokazala svaki centimetar zategnutog tela dok se pripijala uz zid. Za seksi fotografije iskoristila je tuš dok je pozirala u crnom bikiniju. Mnogi kažu da je ona sinonim za savršeno telo, a posle ovih slika to se čak ni ne dovodi u pitanje. Zvezda serije " U korak sa Kardašijanima" sve češće se razmeće svojom impresivnom figurom.

Istakla je da se dosta fokusira na ishranu i vežbanje. Da bi ostavila još bolji utisak odlučila je da ukrasi telo lančićem oko struka. Iako se slikala pored vode, rešila je da bude našminkana kako bi efekat bio lepši.

Njena objava mnoge je motivisala da krenu u teretanu u želji da izgledaju kao ona, dok su joj se drugi samo divili iz daleka. Ipak, svi tvrde da retko kada možemo sresti ovako zgodnu ženu.

Inače, Kim je poslednjih meseci baš često išla u teretanu, a smršala je 21 kilogram. Nedavno je objavila i na koji način vežba kod kuće. U njenom slučaju to znači vežbanje koje traje čak dva sata sa personalnim trenerom. Takođe, više puta je isticala kako se zahvaljujući treningu "odvaja" od realnosti i obaveza zbog čega mu se toliko i posvećuje, piše "Sun".

Pogledajte još njenih fotografija u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading