POLIVALA ZADNJICU PA ZARADILA MILIONE: Manekenka domaćicama deli dva ključna začina za ukusnije testo za palačinke (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skidanje za novac joj nije strano, ali provokativno poziranje u kuhinji gde je polivena namirnicama donelo joj je milione.

POLIVALA ZADNJICU PA ZARADILA MILIONE: Manekenka domaćicama deli dva ključna začina za ukusnije testo za palačinke (FOTO)

Foto: Instagram/ ililyxx

Lili se slika u ogledalu

Manekenka sa Onli fans- a  Lili Šams (25) zaradila je pravo bogatstvo na pravljenju palačinki. Sve više zvezde pomenute platforme komentarišu kako nije dovoljno samo stati i slikati se, već da morate otići korak dalje ispred konkurencije, to je još jednom pokazala i ova devojka. Ona je zarad novca počela da izbacuje seksi slike iz kuhinje, odnosno skinula se na radnom stolu dok je sedela u brašnu.

- Volim da spremam palačinke u donjem vešu, osećam se seksi. Kada počnem da pravim palačinke, shvatim da nošenje donjeg veša u kuhinji nije tako čudno kao što zvuči. Zapravo, smatram da je to prilično osnažujuće. Uzmem vremena i napravim palačinke, precizno i posvećeno - rekla je ona za “Dejli star“.

Lili često objavljuje seksi fotografije u donjem vešu, a jedan video je totalno rasplamsao strasti i to preko kamere.

Foto: Instagram/ ililyxx

Manekenka se slika u kupaćem

- Pečem palačinke, donesi mi jaja - rekla je ona.

Ona uvek od tako jednostavnih recepata napravi haos na mrežama, a smatra i da je odlična kuvarica. Ispričala je šta je njen tajni sastojak u palačinkama.

U testo umešajte malu količinu ekstrakta vanile, cimeta ili muškatnog oraščića kako biste svojim palačinkama dali poseban ukus, posavetovala je sve kuvarice.

Foto: Instagram/ililyxx

Lili se poliva mlekom

Nakon što se pridružila Onli fans - u pre samo tri godine, gotovo gola kuvarica navodno je uspela da zaradi 4 miliona dolara (3,3 miliona funti) od svojih "slatkih fotografija palačinki i nage zadnjice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

22.02.2023 15:54

Nismo svesni koliko izopačenih umova ima 🤣😇😂🤮🤮🤮