SA ŠEST GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM NA SVETU, A SA DESET NAŠLA SE U CENTRU OGROMNOG SKANDALA: Izgleda nikada lepše i samo jedna osoba može da smiri njen BUNT

Autor: N.J.

Lifestyle

12.02.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tilan Blondo jedna je od najlepših žena na svetu, a jedna naslovnica donela joj je čak pretnje smrću.

SA ŠEST GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM NA SVETU, A SA DESET NAŠLA SE U CENTRU OGROMNOG SKANDALA: Izgleda nikada lepše i samo jedna osoba može da smiri njen BUNT

Foto: YouTube/ ELLE

Tilan Blondo (22)  izgledom je očarala svet i nema osobe koja nije zapamtila prelepo lice tadašnje devojčice. Za najlepšu proglašena je 2007. godine kada je imala samo šest godina. Dolazi iz Francuske i u svetu manekenstva je od malih nogu, a malo je reći da su joj se zbog neosporne lepote svi divili. I danas ona radi punom parom i nema brenda sa kojim nije sarađivala.

Britanski TC Candel je 2018. godine proglasio je najlepšom manekenkom na svetu, te je tako ponela još jednu titulu. Karijeru je počela revijom Žana Pola Gotijea, a na naslovnici je bila sa samo šest godina. Pokrenula je modnu liniju i od toga zarađuje i danas.

Iako izgleda milo i drago, ova devojka imala je buran ljubavni život, a na žurkama se ponašala veoma slobodno. Ipak, izgleda da su ti dani iza nje jer u vezi sa francuskim DJ - om Bendžaminom Atalom, već duže vreme.

Skandal

Njeni roditelji su takođe poznati. Voditeljka Veronika Loubri i fudbaler Patrik Blondo nikada se nisu osvrtali na komentare da iskorišćavaju devojčicu. Ona je kao mala bila na naslovnici Voga, i jako našminakana, a obučena kao odrasla. Tada su mnogi časopis osudili za hiperseksualizaciju dece. Fotografije su pokrenule pravu lavinu negativnih komentara. Mnogi su išli tako daleko da su modnu industriju nazivali pedofilskom, piše “Stil“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading