VODITELJKA IZAŠLA SA POTPUNIM STRANCEM NA LJUBAVNI SASTANAK: Ovo je bila CRVENA ZASTAVICA, zvala druga da je izvuče, ali je bilo kasno!

Autor: N.J.

Lifestyle

10.02.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jedan od gorih sastanaka na kom je bila.

VODITELJKA IZAŠLA SA POTPUNIM STRANCEM NA LJUBAVNI SASTANAK: Ovo je bila CRVENA ZASTAVICA, zvala druga da je izvuče, ali je bilo kasno!

Foto: Instagram/ vanouten_denise

Deniz u emisiji

Voditeljka Deniz Van Outen priznala je kako je izgledao njen najgori sastanak u životu. Inače, u vreme kada se dogodio ovaj sastanak ona je bila dobro poznato TV lice, te kada je otišla na isti bila je poprilično iznenađena koliko muškarac koji je došao da se vide nije uložio trunku truda da izgleda lepo. To je bio sastanak na slepo, te ona nije znala ko dolazi. Zanimljivo je bilo što je u momentu odlaska u restoran mogao da vidi njeno lice na TV - u.

- Rekla sam svom prijatelju Alfiju, ako ovo bude jako loše, daću ti znak da mi se javiš. Onda sam otišla na večeru s tim tipom, toliko sam se potrudila da se doteram i htela sam da se osećam i izgledam lepo - počela je priču žena.

Ona je istakla da je odmah trebalo da vidi kako nešto nije u redu čim joj je muškarac tražio da ona rezerviše restoran. Kada je upoznala muškarca, Deniz je bila šokirana videvši da je odabrao veoma "otrcanu" odeću.

- Volim da obujem štikle i da se doteram, a on se pojavio otrcan. Došao je kao da je upravo sedeo pred televizorom u dedinom kardiganu i izgledao je užasno. Ali u svakom slučaju moj prijatelj koji mi je obećao da će me izvući iz svega, poslala sam mu poruku i čekala, ali mi se nije javio. Sutradan je rekao da je jako rano zaspao i da nije mogao da me izvuče - objasnila je ona za “Sun“.

Ona je pronašla sreću pored drugog muškarca, Džimija i to su javno priznali nakon što su uhvaćeni zajedno. Priznala je da bi se opet udala, ali da je potrebno vreme kako bi videli da li sve teče na pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max

11.02.2023 12:49

Mozda covek jednostavno nije finansijski sposoban da se obuce po tvom ukusu...nisi svi poznata tv lica i imaju love