DEVOJKA KOJOM JE ĐOKOVIĆ HTEO DA SE ŽENI OTKRILA POL BEBE: Po oštroj izjavi je svi pamte, kažu da je MEGALEPOTICA - Njenim uspesima nema kraja!

Autor:

Lifestyle

30.01.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bivša ljubav Đorđa Đokovića.

DEVOJKA KOJOM JE ĐOKOVIĆ HTEO DA SE ŽENI OTKRILA POL BEBE: Po oštroj izjavi je svi pamte, kažu da je MEGALEPOTICA - Njenim uspesima nema kraja!

Foto: Instagram/Tijanaar, Tanjug/AP

Tijana Ralić, bivša devojka Đorđa Đokovića, očekuje svoje prvo dete sa izabranikom kog je dugo krila. Naime, Tijana dolazi iz imućne porodice iz Beograda, školovala se na fakultetu u Italiji i iza sebe ima samo uspehe. Veliki je obožavalac putovanja, te posebno vreme odvaja za uživanje sa sestrom, prijateljima i dečkom. Ona inače nikada ne ističe svoj raskošan način života, već se uvek predstavlja i ponaša skromo, što se posebno sviđa ljudima.

Javnosti je prvobitno bila poznata kao devojka Đorđa Đokovića. Oni su bili u vezi šest godina, a nakon godina ljubavi stavili su tačku na svoj odnos. Nekoliko puta Tijana je na Instagram profilu podelila neke detalje veze. Njene pratioce tada je zanimalo da li je istina da je Đorđe hteo da se venčaju, što je ona i potvrdila, ali istakla je da to nije bio razlog zbog kog ga je ostavila.

- Meni je bilo užasno teško jer sam se nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi se nadati da će biti bolje, tako da preseci odmah - napisala je ona jednom i tom porukom poprilično iznenadila javnost.

Foto: Instagram/ jovanaar

Tijana Ralić trudna

Takođe, pisalo se da su se rastali zbog česte razdvojenosti. Danas, Tijanina rođena sestra Jovana otkrila je da Tijana čeka bebu. Na otkrivanju pola budući roditelji saznali su da će dobiti dečaka, zbog čega su se izuzetno obradovali.

Osim Tijane, i Đorđu sve ide kako treba na ljubavnom planu te se i on nedavno oženio.

Foto: Instagram/ jovanaar

Tijana Ralić čeka dečaka

Da podsetimo, Đorđe je u braku sa voditeljkom i od skoro vlasnicom jednog brenda Saškom Veselinov Đoković, koja je takođe u drugom stanju kao i Tijana. Obe devojke čekaju dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Rade

01.02.2023 13:22

Našla fudbalera... Nije pekara ni apotekara... Čista sponzoruša🤮🤣😇😂🤑🤑🤑