ZAVIRITE U LJUBAVNO GNEZDO SAŠKE I ĐORĐA ĐOKOVIĆA: Sve pršti od luksuza i modernih detalja, a od pogleda zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je zajednički život započeo u jednom luksuznom stanu u Beogradu.

ZAVIRITE U LJUBAVNO GNEZDO SAŠKE I ĐORĐA ĐOKOVIĆA: Sve pršti od luksuza i modernih detalja, a od pogleda zastaje dah! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Saška Veselinov, Đorđe Đoković

Influenserka Saška Veselinov nedavno je izgovorila sudbonosno "da" i udala se za Đorđa Đokovića, mlađeg brata Novaka Đokovića, s kojim već čeka prvo dete. Buduća mama je dugo krila da je u blagoslovenom stanju, a pre nekoliko dana je otkrila javnosti da je u šestom mesecu trudnoće.

Par je zajednički život započeo u jednom luksuznom stanu u Beogradu, odakle je Saška podelila fotografije na društvenoj mreži Instagram i pokazala njiihovo "ljubavno gnezdo".

Saša i Đorđe imaju dva kućna ljubimca, psa Zari i papagaja Pipi, za kojeg je mlada influenserka veoma vezana, te ga je držala uz sebe i na dan svog crkvenog venčanja. 

- Pipi obožava da trči po stanu i istražuje, dok Zara voli najviše da ga ometa - napisala je Veselinova, a potom objavila i kadar iz dnevnog boravka, na kome vidimo njihovog psa kako čeka hranu.

U pozadini se može videti i kako je dekorisan njihov dnevni boravak, u belim tonovima, drvetu i mermeru, a njih dvoje često uživaju i pored kamina, što je snajka porodice Đoković takođe pokazala sa svojim fanovima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading