PAPARACO! Uhvatili smo Vericu Šerifović nikad bešnju - pevačica galami nasred tržnog centra, POCRVENELA od svađanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za pravu damu na javnoj sceni, Vericu Šerifović je nešto ozbiljno izvelo iz takta.

PAPARACO! Uhvatili smo Vericu Šerifović nikad bešnju - pevačica galami nasred tržnog centra, POCRVENELA od svađanja! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica narodne muzike Verica Šerifović, majka pobednice prestižnog muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije" Marije Šerifović, na estradnoj sceni važi za jednu smernu i odmerenu damu, međutim, Republika je uhvatila poznatu folkerku u malo drugačijem izdanju.

Naime, fotoreporter našeg portala našao se u jednom prestoničkom tržnom centru, koji je posetila i Šerifovićka, međutim, pevačica nas je totalno iznenadila kako stajlingom, tako i ponašanjem.

U skroz ležernom izdanju, Verica je bila vidno nervozna dok je pričala sa nekim preko mobilnog telefona, te se u jednom sva zacrvenela od besa i svađanja "preko žice". Ne obazirući se na prisutne, pevačici nije bio problem ni da povisi ton, te je sve vreme galamila na svog sagovornika, a kako je sve izgledalo, pogledajte u foto-galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading