SORAJA ŠETA ZAGREBOM SA STOMAKOM DO ZUBA! Isplivali novi detalji starletine tajne trudnoće, partner biznismen joj HITNO zabranio jednu stvar!

Autor:

Zabava

23.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić uskoro će na svet doneti sina.

SORAJA ŠETA ZAGREBOM SA STOMAKOM DO ZUBA! Isplivali novi detalji starletine tajne trudnoće, partner biznismen joj HITNO zabranio jednu stvar!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je jedna od najpoznatijih starleta sa domaće javne scene, Sara Vučelić, poznatija pod nadimkom Soraja, u devetom mesecu trudnoće, a kako navode mediji, svoje trudničke dane provodi u Zagrebu, gde trenutno živi.

Naime, Vučelićeva zajedno sa svojim tajanstvenim partnerom, inače biznismenom čiji identitet vešto krije, čeka svoje prvo dete, a kako se o njenoj trudnoći ne bi saznalo, poznata starleta je obrisala sve društvene mreže. 

- Soraja se preselila u Zagreb, gde održava trudnoću. Njen partner ima svoj biznis i ne želi da se javno eksponira, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promenila, nije želela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju - rekao je izvor za Blic, pa otkrio kako starleta provodi vreme u Zagrebu:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić trudna!

- Soraja je i u devetom mesecu aktivna. Najviše voli da šeta gradom. Video sam je na dan koncerta Jelene Rozge, stomak joj je bio do zuba - poručio je izvor, a kako se saznalo, Vučelićeva će uskoro roditi sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading