OTKRIVENO ŠTA JE MIŠA OGNJANOVIĆ GOVORIO O DIJANI: Šok snimci na suđenju bivšoj državnoj sekretarki!

Autor:

Hronika

23.01.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Ognjanović se kleo GaletuMiloradoviću da je video golišavu Dijanu, što se čuje u transkriptima razgovora.

OTKRIVENO ŠTA JE MIŠA OGNJANOVIĆ GOVORIO O DIJANI: Šok snimci na suđenju bivšoj državnoj sekretarki!

Foto: Tanjug, Medija Centar

Dijana Hrkalović i Miša Ognjanović

Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je nastaveno suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović.

Preslušavanjem transkripta razgovora dvojice imenjaka advokata Dragoslava Miše Ognjanovića sa Dragoslavom Galetom Miloradovićem, kumom Luke Bojovića, koji su kasnije ubijeni u obračunu klanova, nastavljeno je suđenje bivšoj državnoj sekretarki  MUP Dijani Hrkalović i dvojici nekadašnjih policijskih funkcionera, Dejanu Milenkoviću i Miloradu Šušnjiću.

Miša i Gale na snimku sede u kafiću nadomak Hrama Svetog Save i spominju Dijanu Hrkalović, međutim, njihov razgovor je prilično nerazgovetan. 

Dijana i dvojica optuženih sa slušalicam u sudnici slušaju razgovor netremice, trudeći se da razumeju sadržinu. 

Dragoslav Ognjanović je u razgovoru koji trenutno slusa veće Specijalnog suda navodno, Galetu otrkio sve o Dijaninim eksplicitnim fotografijama, za koje se sumnja da je prvo slala ministru, a nakon toga i svojim prijateljima iz krimogenih sredima. Takođe pojavila se informacija, da je upravo zbog tih fotografija postojala lična netrpeljivost Hrkalovićeve prema advokatu.

Ognjanović vulgarno govorio o Hrkalovićevoj?

Miša Ognjanović se kleo Galetu da je video golišavu Dijanu.

Na snimku koji traje sat i 40 minuta iz kafea Pica bar, koji se trenutno emituje u Specijalnom sudu čulo se kako Miša Ognanović razgovara sa Galetom Miloradovićem i prema pretpostavci spominje Dijanu Hrkalović i njenu umešanost u slučaj ubistvo na šinama, gde je prema optužbama štitila kavači klan za čiji račun je obrisala snimke sa pet kamera. 

Foto: Tanjug

Dijana Hrkalović i Miša Ognjanović

Ipak, najzanimljiviji deo razgovora upravo je emitovan, gde se čuje da se ubijeni advokat kune da je video Hrkalovićkine seksi slike koje je slala ljubavniku iz policije. 

- Video sam slike ovoga mi krsta - kaže Miša i krsti se dva puta, pa nastavlja:

- Policajac mi je pokazao slike, doduše iz ruke. Grb Srbije, grb MUP-a, halteri, čarape, tange. Slika sebe i šalje. Nije hteo da mi da, kaže znaće se odakle su i plašio se da ih prosledim dalje i da će doći do medija. Slala je njemu, ja mislim da jeste, a on kaže da nije. Ovoga mi krsta. I znaš šta baš je dobra pi*ka. Taj čovek se meni kune da ima dve dijagnoze opasne - rekao je Ognjanović , a kad ga Miloradović pita ko je, on pokazuje na glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading