SEKA ALEKSIĆ SINU PROSLAVILA ROĐENDAN U ŠTALI: Gosti okruženi domaćim životinjama i senom! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić pripremila je feštu sinu Jakovu za rođendan.

SEKA ALEKSIĆ SINU PROSLAVILA ROĐENDAN U ŠTALI: Gosti okruženi domaćim životinjama i senom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Seka Aleksić organizivala je žurku povodom rođendana njenog sina Jakova. Seka i Veljko Piljkić su priredili pravu feštu za naslednika. 

Oni su napravili iznenađenje dečaku, pa je tako na rođendanskoj zabavi bilo sve kao na farmi, od mašina, do životinja, čiji je Jovan veliki ljubitelj.

 

Seka se pobrinula da sve bude po želji mališana, pa su tako tortee bilee ukrašene životinjama, na sve strane je bilo traktora, konjića, farmera, i mnogih drugih igračaka domaćih životinja, pa čak i bale slame.

Seka je na svom Instagramu objavila video kako sa sinovima duvaju rođendansku svećicu, te je raznežila svoje fanove, koji su bili oduševljeni dekoracijom.

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić Instagram

 

Podsetimo, Seka je pre nekoliko meseci za rođendan poželela da u dvorištu velelepne kuće u Staroj Pazovi napravi kokošinjac, što je i uradila, budući da je veliki ljubitelj životinja. Tu tradiciju očigledno da je prenela i na svoje naslednike, koji su uživali u ovoj fešti. 

- Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali nikako to nisam mogla da sklepam. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i jedva čekam da to stigne. Volim životinje i selo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading