SEKA KAD CIRKA, NE ZNA GDE BIJE! Pevačica šokirala priznanjem: POCEPALA sam Adila kod mene!

Autor:

Zabava

18.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić priznala je da kad uđe u flašu onda se svašta dešava.

SEKA KAD CIRKA, NE ZNA GDE BIJE! Pevačica šokirala priznanjem: POCEPALA sam Adila kod mene!

Foto: Promo

Seka Aleksić

Seka Aleksić je obelodanila kakve čudne reakcije ima kada je pod dejstvom alkohola, a to je potvrdio i njen kolega Adil Maksutović, koji se redovno kući vraća pocepan s njenih slavlja.

Foto: ST/N. Mutić

Seka Aleksić

Naime, pevačica je u emisiji kod Harisa Džinovića na jednoj televiziji priznala šta sve radi kad se napije, te jasno stavila do znanja da to ne radi često, ali kad uđe u flašu, onda ne zna gde bije.

- Ja nisam osoba koja pije. Godišnje možda imam jednu žurku u kući, al' tad se stvarno mnogo napijem. I to je kod mene kući, pa Adil zna to, on je sve to video. Znaju i gospoda muzičari - rekla je Aleksićeva, a Adil je to potvrdio.

- Voli da cepa muzičare, jes' da da pare, al' voli da pocepa. Odrpan odeš kući, ona te pocepa od meraka - rekao je Maksutović, koji je čak i ustao, pa pokazao na Harisu kako Seka cepa košulju, a ona se nadovezala:


- Kao kad dobiješ dete.

 

Foto: ST/N. Mutić

Seka Aleksić o žurkama

Inače, Seka je već poznata po tome da joj malo fali da se napije, pa je njeno pijanstvo na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija na kojoj je bila najveselija ostalo upamćeno. Ona je sutradan na profilu na Tviteru napisala da ju je sramota zbog ponašanja.


- Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim ne znam samo s kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Je*o mi pas mater - napisala je Seka tada i nasmejala sve pratioce.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading