DRAGANA MIRKOVIĆ VIŠE NE ŽIVI SA SINOM I ĆERKOM: Deca su mi pobegla iz dvorca, sada stanuju u manjim stanovima!

Autor:

Zabava

30.11.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da su joj sin i ćerka otišli svojim putem.

DRAGANA MIRKOVIĆ VIŠE NE ŽIVI SA SINOM I ĆERKOM: Deca su mi pobegla iz dvorca, sada stanuju u manjim stanovima!

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram


Folk zvezda Dragana Mirković retko priča o privatnom životu, a sada je otkrila da su njena deca Marko i Manuela Bijelić napustili dvorac u Beču da bi živeli u manjim stanovima koje su želeli da imaju svako za sebe.

Naime, poznata pevačica u Srbiji je organizovala sada već tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa za DM SAT televiziju i tom prilikom ugostila brojne kolege, ali i ekipu Republike, s kojom je rešila da podeli neke detalje o ćerki, sinu i suprugu Toniju Bijeliću.

Foto: instagram printskrin

Dragana Mirović sina i ćerku uvek čeka u porodičnom gnezdu

- Pamtiću ovu godinu po svojim rekordima, to su me fanovi ucenili da kažem. Ali stvarno jeste tako, bilo je mnogo koncerata, oboreni su svi rekordi. Ja naredne godine ulazim u godinu jubileja, 40 godina bavljenja estradom - rekla je Dragana na početku razgovora, a onda se dotakla i dece Marka i Manuele, koji su sada već samostalni, te potvrdila naša saznanja da su oni napustili porodični dom:

Republika

Foto: Instagram

Dragana Mirković podržala ćerku Manuelu u želji da se osamostali

- Teško mi pada što oni više nisu u porodičnom gnezdu. Meni je bitno da su oni srećni. Koga god da odaberu za svoje partnere, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta. Oni već žive zasebno. U Beču su zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu da budu sa mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju. Pa oni dolaze stalno kod nas upravo jer imaju sve što im je interesantno da se zabave s prijateljima.

Republika

Foto: instagram printskrin

Dragana Mirković se sinu Marku ne meša u izbor devojaka

Na pitanje da li se plaši da će joj sin Marko dovesti neku splavarušu ili starletu za snajku, ona tvrdi da s tim nema problem.

- Ja se ne plašim, moja deca su vrlo inteligentna. A, na kraju krajeva, ako se neka splavaruša pokaže kao dobra osoba, čovek, meni je uvek bitno da je neko dobar čovek, da voli mog sina, biće dočekana kao da dolazi s engleskog dvora - zaključila je Mirkovićka.

Toni je pomirio mene i Seku!

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Dragana Mirković i Seka Aleksić nisu govorile 12 godina

Dragana je ponovo u odličnim odnosima sa Sekom Aleksić, koja je prvi put posle više od decenije, koliko nisu govorile, ponovo na DM satu.

- Toni je mene letos ispraćao na aerodromu i, kada sam ja odletela, on je sreo Seku. Pozdravili su se kao da ništa nije bilo. Posle toga smo je pozvali kod nas na snimanje novogodišnjeg programa - ispričala je kako je došlo do pomirenja i priznala da do svađe nije ni smelo da dođe:

- Ispale smo poprilično naivne jer su nas drugi posvađali. Meni su ispričali da je Seka za mene rekla neke ružne stvari, mene je to zabolelo. Ja sam poverovala tim nekim ljudima, tako da samo obe ispale naivne. I kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam ja uopšte mogla da poverujem u to i onda smo jednostavno zaćutale. Ja sam ćutala zato što me zabolelo, a ona jer je ljuta.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Montenegrina

01.12.2022 01:39

Ajme, potresno.