PRVI SUSRET SEKE ALEKSIĆ I DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON ŠTO SU ZAKOPALE RATNE SEKIRE: "Godine su učinile svoje" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ugostila je Seku Aleksić na snimanju svog novogodišnjeg programa nakon pomirenja

Dve pevačice, Dragana Mirković i Seka Aleksić, nakon mnogo godina provedenih u narušenim međuljudskim odnosima, zakopale su ratne sekire, a nakon pomirenje prvi put su se srele na snimanju novogodišnjeg porograma folk zvezde iz Kasidola

Prilikom prvog susreta, dve pevačice su zadovoljno pozirale predstavnicima sedme sile, a njihovi osmesi govore o tome koliko su zadovoljne što su napokon rešile sve razmirice.  

Republika

Foto: Republika

Seka Aleksić i Dragana Mirković, prvi susret nakon pomirenja

Seka i Dragana izljubile su se čim su se videle, a onda im je prišao i Radiša Trajković Đani i zagrlio ih.

-Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovde. Toni me nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga - rekla je Seka Aleksić za Republiku.

Podsetimo, Seka i Dragana nisu se čule 12 godina, a sve zbog navodnih "ružnih reči" koje je Aleksićeva izgovorila na njen račun. Mirkovićeva je otkrila da su obe ispale naivne.

-Onda smo dozvolile, jer smo ispale prilično naivne, da neki novinari izmisle priču da je Seka za mene rekla neke ružne stvari. Mene je to zabolelo i poverovala sam tim ljudima. Obe smo ispale naivne. Ja i više, priznajem. Kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam uopšte mogla da poverujem u to i onda smo jednostavno zaćutale - rekla je Dragana.

Kako je izgledao susret Seke i Dragane nakon pomirenja, pogledajte u video-zapisu na početku teksta:

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading