BOŽIĆ U MENI BUDI POSEBNE EMOCIJE! OD SVOG DUHOVNIKA SAM NAUČILA ŠTA JE OSNOVNO: Seka otkrila kako se slavi najradosniji hrišćanski praznik u njenom domu

Autor:

Zabava

07.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božić uvek slavii u krugu porodice.

BOŽIĆ U MENI BUDI POSEBNE EMOCIJE! OD SVOG DUHOVNIKA SAM NAUČILA ŠTA JE OSNOVNO: Seka otkrila kako  se slavi najradosniji hrišćanski praznik u njenom domu

Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić je velika vernica, poštuje sve običaje na Božić, a svoju decu od malih nogu uči da poštuju pravoslavlje. Ona kako kaže uvek najradosniji praznik slavi u toplini svog doma.

Sada je pevačica za Alo progovorila o najradosnijem hrišćanskom prazniku.

Božić uvek slavimo u krugu porodice, a pridruže nam se i naši najbliži prijatelji. Oni za svaki Božić dođu iz Bosne kod nas, a iako su druge veroispovesti, poštuju našu kuću gde se svi zajedno lepo gostimo. Zaista se radujem svakom Božiću jer on u meni budi posebne emocije - rekla je.

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

 

Foto:  

Seka je otkrila šta je od hrane nezaobilazno na njenoj trpezi.

Božić ne mogu da zamislim bez sarme, ruske salate, mimoze, ali da ne nabrajam sad jer više volim da jedem. Iskreno da vam kažem, božićnu trpezu najviše volim sama da pripremam. Veliki sam gurman i odlična kuvarica. Nekada, kada ne stignem zbog poslovnih obaveza da pripremim sve što sam zamislila, zamolim mamu da spremi sarmu. Kada su slatkiši u pitanju, njih uvek poručujem od moje prijateljice jer to radi bolje od mene - rekla je Seka.

Kako važi za jednu od najvećih vernica na srpskoj estradi, pitali smo Seku koji se to običaju praktikuju u njenom domu za vreme Božića.

 - Običaje koje Bog nalaže, njih poštujem. Idem na liturgiju, tu su badnjak, česnica, sveća... One osnovne stvari kada je Božić u pitanju, a koje treba ispoštovati. Sve ostalo što je nametnuto ne praktikujem. Od svog duhovnika sam naučila šta je ono osnovno, a na kraju krajeva, svako treba da radi onako kako se oseća.

Republika

Foto: STS Images

Seka Aleksić

 

Sinovi Jovan i Jakov jako su vezani za majku, a veliki oslonac u životu im je i otac Veljko, koji je pravi zaštitnik njihove porodice.

- Deca se jako raduju svim praznicima, posebno se raduju jer znaju da će tu biti i poklona. Jakov je odrastao dečak, on voli sličice na kojima su fudbaleri, naravno i one na kojima su razni junaci iz crtanih filmova. Jovan ga prati u svemu tome iako on voli igračke, a najviše traktore i bagere – rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading