U LAŽI SU KRATKE NOGE! Doček srpske Nove godine provodi kod kuće: Seka Aleksić PUKLA KO ZVEČKA, otkazan joj nastup!

Autor:

Zabava

13.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je trebalo da nastupi na splavu "Kopernikus", ali joj je javljeno da je prodat mali broj karata. S druge strane, iz njenog tima su se mogle čuti razne varijante, da bi na kraju plasirali da se Aleksićeva naprasno razbolela.

U LAŽI SU KRATKE NOGE! Doček srpske Nove godine provodi kod kuće: Seka Aleksić PUKLA KO ZVEČKA, otkazan joj nastup!

Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić otkazala je nastup na popularnom beogradskom splavu "Kopernikus" nakon što joj je sa splava saopšteno da je prodala mali broj karata! Kako Republika saznaje, folkerka je trebalo da nastupi za doček srpske Nove godine, ali je sve otkazano jer, i pored dobre reklame, nije bilo previše zainteresovanih za proslavljanje uz Sekine pesme.

Međutim, kada je pevačica saznala da je fijasko dospeo i do javnosti, potrudila se da plasira priču da je tezga otkazana zbog loše organizacije splava, pa se posle predomislila i vadila na to da je bolesna. Treba napomenuti da o bolesti nije bilo ni reč kada smo prvi put kontaktirali s pevačicinim PR timom.

Foto: Promo

Seka Aleksić je trebalo da nastupi sa Marinom Visković, ali je sve otkazano

Naime, Seka je pokušala nesupeh da prebaci na neorganizaciju nadležnih na splavu, ali su se oni odmah ogradili da priča o inspekciji nema veze s istinom.

- Seka je odavno najavila nastup na pomenutom splavu, ali je prodat mali broj karata. Bilo su rezervisano samo nekoliko stolova, ali su organizatori ostavili najavu i reklamu zato što se nekad desi da prodaja bukne na dan dočeka nove godine. Nikome nije jasno zašto je bilo tako malo interesovanje kad ni cene separea, a ni stolova nisu bile visoke, već standardne, kao i svakog drugog vikenda kad nastupaju estradnjaci - otkriva za naš portal upućen izvor i dodaje:

- Seka, na kraju, nije ni zakazivala drugi nastup, pa sad vreme koristi da odmori posle niza nastupa koje je imala tokom decembra.

Stupili smo u kontakt s ljudima koji rade u "Kopernikus event centru", a on su nam potvrdi da nastupa neće biti, međutim, i da otkazivanje nema veze s inspekcijom, kako se takođe spekulisalo sa Sekine strane.

Foto: Promo foto

Seka Aleksić otkazan nastup na splavu Kopernikus

- Seka ne peva za doček srpske Nove godine na splavu. Moramo odmah da se ogradimo i kažemo da otkazivanje nema nikakve veze s inspekcijom jer smo mi samo ti koji izdaju prostor u najam. Ne znamo zbog čega nema nastupa. Da je u pitanju neka nepravilnost, inspekcija bi reagovala u vreme kad je nastup već počeo, ali pošto unapred nije bilo problema, ta priča otpada - kratko su poručili zaposleni.

Kako je u međuvremenu uhvaćena u laži, Seka je na Instagram profil okačila snimak na kom se navodno naprasno razbolela i na kom priča da je to razlog otkazivanja nastupa.

- Nastup na "Kopernikusu" morala sam da otkažem zbog zdravstvenih razloga. Moje glasnice nisu u najboljem redu, pokušala sam da ozdravim, ali nisam u tome uspela. Izvinjavam se svima zbog otkazivanja nastupa, a mi se družimo nekom drugom prilikom - ispričala je pevačica, a onda su nas pozvali ponovo iz "Kopernikus event centra" da bi nam objasnili da ipak imaju informaciju o tome da je Seki loše.

Republika

Foto: STS Images

Seka Aleksić

- Sad smo proverili, nastup je ipak otkazan zbog bolesti pevačice Seke Aleksić. Tako nam je rečeno, samo prenosimo.

Inače, sa Sekom je trebalo da nastupi i pevačica Marina Visković, ali se ona nije javljala na telefon sve do zaključenja teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading