NE ODVAJAJU SE: Mariju Šerifović savladale emocije zbog rođendana Jovane Pajić, slavlje nije moglo da prođe bez nje (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O druženju Marije Šerifović i Jovane Pajić pisalo se naširoko, kao i mogućoj vezi između dve pevačice.

NE ODVAJAJU SE: Mariju Šerifović savladale emocije zbog rođendana Jovane Pajić, slavlje nije moglo da prođe bez nje (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Pevačica Jovana Pajić proslavila je svoj 34. rođendan u društvu mnogobrojnih kolega i prijatelja, među kojima se našla i njena koleginica Marija Šerifović. Ona je na društvenoj mreži Instagram postavila "stori" na kom je na svojstven način čestitala prijateljici i poručila sledeće:

- Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa. Želim ti da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja, biću tu kada treba, ma šta god da treba. Živa bila - napisala je Marija u okviru svoje objave, a onda i podelila deo atmosfere sa proslave.

- Prijateljstvo je zavet. Radost, smeh, priča, pesma, strah, suza, obećanje - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading