Srbija bez DVA IGRAČA na otvaranju Svetskog prvenstva u rukometu!

Autor:

Sport

13.01.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Đerona je presekao i doneo odluku.

Srbija bez DVA IGRAČA na otvaranju Svetskog prvenstva u rukometu!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije

Rukometna selekcija Srbije započinje večeras svoj nastup na prvenstvu sveta, koje će do kraja januara biti odigrano u Švedskoj i Poljskoj.

Naša reprezentacija je na prvenstvo otišla nakon velike pobede protiv domaćina Švedske, u poslednjem pripremnom duelu pred start šampionata.

Na prvenstvo sveta, selektor Srbije Toni Đerona poveo je 19 igrača, ali je odredio 16 koji će večeras igrati u Katovicama, na premijeri protiv selekcije Alžira, koja je na programu u 20 časova i 30 minuta.

Foto: Rukometni savez Srbije

Detalj sa meča Srbija-Švedska

 Ranije je otpao golman Dejan Milosavljev, koji još nije spreman da pomogne ekipi, a selektor Toni Đerona za duel sa Alžirom večeras  nije uvrstio ni desnog beka Jovicu Nikolića, kao ni pivotmena Ivana Popovića.

Na premijeri u sastavu su: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Bogdan Radivojević, Vukašin Vorkapić, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Lazar Kukić, Stefan Dodić, Predrag Vejin, Miloš Orbović, Petar Đorđić, Ilija Abutović, Uroš Borzaš i Marko Milosavljević.

Inače, ovo će biti četvrti put da naša selekcija igra sa Alžirom u 21. veku. Naš tim je slavio u tri duela, dok su Afrikanci pobedili na Mediteranskim igrama 2018. godine.

Osim Srbije i Alžira, u grupi se nalaze još i Nemačka, prvi favorit grupe, kao i Katar, vrlo neugodna selekcija, sastavljena od nekoliko igrača sa ovih prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading