SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE JEDVA IZBORILA SA DEPRESIJOM! Pevačica proživela pakao zbog sinovljeve BOLESTI i tragičnih gubitaka: Samovala sam i tugovala!

Autor:

Zabava

13.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić se, kako je otkrila u emotivnoj ispovesti, jedva izvukla iz depresije zbog brojnih porodičnih tragedija.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE JEDVA IZBORILA SA DEPRESIJOM! Pevačica proživela pakao zbog sinovljeve BOLESTI i tragičnih gubitaka: Samovala sam i tugovala!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Snežani Đurišić je trebalo dosta vremena, prolivenih suza i izgubljenih bitki kako bi došla do svakodnevnog osmeha i duševnog mira. Pevačica je uvek ustajala i tešila sebe da će biti bolje, a na tom putu, kako je priznala, pomogle su joj vera u Boga i psihoterapije.

Najteže, ali i najlepše trenutke u životu vezuje za porodicu, a iako je u kratkom periodu izgubila supruga, brata i oca, ima dvoje zdrave dece, unučiće i novu ljubav, na čemu zahvaljuje sudbini.

- Imala sam naravno vrlo teških trenutaka kao i svi ljudi na planeti, ali sam vaspitavana da se borim i borila sam se. Bog me je pogledao i srećna sam. Teško je kada imate problem sa decom, kada je neko bolestan i kada vas napusti neko voljen, drag. Meni su za dve godine otišli brat, muž i otac, ali mora da se živi dalje - započela je Snežana svoju priču.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

Kada je pokojnog supruga upoznala sa 17 godina, nije verovala da će to biti ljubav koja će se odmah krunisati brakom. Međutim, sa 18 mu se već zaklela na večnu ljubav.

- Nisam pomišljala da ćemo biti u vezi, a onda postati bračni drugovi. Od sudbine se ne može pobeći. U junu sam napunila 18, a u septembru sam se već udala. U braku postoje razne situacije, pogotovo kada dođu deca i normalno je da se posvađate oko nekih stvari, ali ljubav na kojoj se sve zasniva, poštovanje i razumevanje, pobedi sve nedaće - istakla je pevačica za Blic, te je dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

- Moj suprug me nije fizički toliko svuda pratio koliko je to radio svojom energijom. Taj deo moje karijere koji obuhvata period kada smo bili u braku je najbolji deo mog života, tada sam najviše napredovala i imala sreću da dobijem puno hitova - zaključila je Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading