PEVAČ STAO NA LUDI KAMEN NAKON RAZVODA! Zbog kraha ljubavi sa 13 godina mlađom misicom se povukao iz javnosti, a sada ponovo uživa u ljubavi (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daniel Kajmakoski, inače poznat po učešću na muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" na kojem je predstavljao rodnu Makedoniju, ponovo se oženio.

PEVAČ STAO NA LUDI KAMEN NAKON RAZVODA! Zbog kraha ljubavi sa 13 godina mlađom misicom se povukao iz javnosti, a sada ponovo uživa u ljubavi (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/daniel_kajmakoski

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, koji je karijeru gradio u Srbiji, u jednom trenutku se iznenada povukao sa javne scene i medija zbog poredničkih problema. Naime, muzičar se razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske sa kojom ima sina Davida, a sada se, na iznenađenje mnogih, ponovo oženio.

Kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, Kajmakoski je ponovo stao na "ludi kamen", a uz fotografije sa opštinskog venčanje, svojoj izabranici je uputio emotivne reči.

- Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom - istakao je pevač.

 

 

Daniel je inače jednom prilikom priznao da se svesno povukao iz javnosti, te otkrio da je razlog za to bila njegova porodica, međutim, uzaludno.

- Jeste bilo svesno povlačenje iz medija. Živim u Beogradu od 2019. godine, naravno i ranije sam živeo, ali sam takođe i jedan period bio u Makedoniji. Tamo sam se oženio, dobio dete i razveo. Sve na brzinu odnosno na moderan način. Zato sam se i povukao iz medija da bih sebi uzeo vreme za porodicu. U nadi da će to možda krenuti da funkcioniše, ali nije. Međutim, meni je jako bitno bilo da mogu sebe da pogledam u ogledalo i kažem sebi: "Okej, dao si sve od sebe" - istakao je pevač svojevremeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading