RASTA IZNENADIO DEVOJKU EGZOTIČNIM PUTOVANJEM: Reper priredio romantičnu večeru za mladu glumicu, rešio da okrene NOVI LIST u ovoj godini (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta rešio je da napuni baterije pred nove projekte, a društvo mu pravi devojka Marija Balaban.

RASTA IZNENADIO DEVOJKU EGZOTIČNIM PUTOVANJEM: Reper priredio romantičnu večeru za mladu glumicu, rešio da okrene NOVI LIST u ovoj godini (FOTO)

Foto: ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta nakon kraha braka sa pevačicom Anom Nikolić, s kojom ima ćerku Taru, uživa u ljubavi sa glumicom Marijom Balaban. Par je rešio da se skloni od gužve i otputuje na egzotičnu destinaciju gde uživaju se, narodski rečeno, za sve pare.

Rasta se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram i pokazao kako uživa sa svojom lepšom polovinom daleko od Srbije, te priznao da okreće novi list u ovoj godini.

 

 

- Mnogo mi se stvari izdešavalo u predhodne dve godine, mnogo lepih i ružnih, ali svakako vrednih. Za nauk. Školu. Za budućnost. Posle dugo vremena sam na “punjenju baterija” ili ti na “jednomesečnoj meditaciji”. Mnogo sam toga spoznao, shvatio i nekima (mnogima) se to neće sviđati, za mnoge okrećemo novi list u novoj godini, svatiće kad se vratim. Ali vi i ja, mi se vraćamo jači nego ikad. Uskoro film, album, turneja. Život je lep. Bog je najveći! Volim vas - napisao je Rasta.

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Marija Balaban i Stefan Đurić Rasta

Podsetimo, Marija Balaban je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Marija trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na društvenoj platformi TikTok gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Republika

Foto: Instagram/balabanmarija

Marija Balaban, nova devojka Stefana Đurića Raste

Romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua, Rasta je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić.

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bejbisiterku. U tim nekim situacijama mi je bitno da je tu Marija. Tara je navikla i sa svojom majkom da funkcioniše kao sa Marijom. Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči. Ona uvek prvo gleda nokte, kosu i sve ostalo. To joj je svakog momenta bitno bez obzira što ima pet godina - ispričao je reper za Blic.

Republika

Foto: Balkaton

Marija Balaban i Stefan Đurić Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading