ANA NIKOLIĆ PONOVO UDARILA NA RASTU: Posećivala sam ga u zatvoru, a on spominje ALKO-TEST!

Autor:

Zabava

18.01.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se mislilo da su zakopali ratne sekire nakon skandala, Ana Nikolić je ponovo progovorila o svom burnom odnosu sa bivšim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom.

ANA NIKOLIĆ PONOVO UDARILA NA RASTU: Posećivala sam ga u zatvoru, a on spominje ALKO-TEST!

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Medijski rat između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste šokirao je javnost, a pevačica je sada objasnila zbog čega je ljuta na svog bivšeg supruga. Naime, Ana je istakla da ju je njegova izjava o "alko-testu" veoma povredila.

- Žena koja ti rodi dete, ako te novinar pita: "Da li je bila pijana kada je to izjavila", ti kažeš: "Nisam joj radio alko-test". To je jako, jako bezobrazno. Ako smo se dogovorili da o tome ne pričamo, onda kažeš: "Sledeće pitanje". Ako tako radiš, onda ćeš svaki put dobiti činjenice na "feed-u", na mom Instagramu. Al' ako si ti perfidan i bezobrazan, nisi radio meni alko-test, ti kog sam posećivala u Centralnom zatvoru, nisam na Sorboni, ni na Jejlu, ni na Prinstonu. Kada nekome daš drugu šansu, to je kao kada mu ponovo napuniš pištolj, pa te promaši, pa mu napuniš pištolj, pa te opet promaši, pa mu opet napuniš... Pa kol'ko puta da ti punim pištolj? - kazala je Nikolićeva u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić

Podsećanja radi, čitav sukob zapravo je nastao kada je Ana Nikolić vidno izrevoltirana okačila objavu na Instagramu na kojoj je prozvala repera zbog očinstva nad zajedničkom ćerkom Tarom.

- Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine - napisala je Nikolićeva.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić isprozivala Rastu na Instagramu

Rasta je nakon toga novinarima odgovorio ovom rečenicom, što je Anu još više izrevoltiralo kako je prvobitno i navela.

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku - istakao je reper za Republiku.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Stefan Đurić Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading