UMRO RASTIN I ANIN VENČANI KUM! Supruga u stanu zatekla njegovo BEŽIVOTNO telo!

Autor:

Zabava

26.12.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija.

UMRO RASTIN I ANIN VENČANI KUM! Supruga u stanu zatekla njegovo BEŽIVOTNO telo!

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kum bivšeg bračnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, Andrej Ančević (35) preminuo je u nedelju u svom domu u Leštanima. 

Njegovo beživotno telo je našla njegova supruga Sanja kojoj se satima nije javljao na telefon, a njoj je to odmah bilo sumnjivo. Kako nije odgovarao na poruke i pozive, ona se vratila iz Vrnjačke Banje gde je bila kod svojih roditelja, a kada je ušla u kuću zatekla je stravičan prizor. Doktori su mogli samo da konstatuju smrt, dok uzrok nesreće još uvek nije poznat, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagram

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta na venčanju

Andrej je osim što je bio venčani kum Ane i Raste bio i njihovo obezbeđenje. Poznat je bio po problematičnom ponašanju, a prošlog leta je izazvao saobraćajnu nesreću na Smederevskom putu,, i tom prilikom je snimio sopstveni udes. 

2018. godine je upucan u nogu ispred svog restorana nakon rođendanske žurke. Tada je u policiji rekao da je poznavao svoje napadače, ali nije odao njihov identitet na saslušanju u MUP-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading