ZVEZDA JE U SIGURNIM RUKAMA! Šutirali smo trojke sa Igorom Rakočevićem - bivši reprezentativac nam otkrio detalje USPEŠNE SARADNJE sa Duškom Ivanovićem! (VIDEO)

Autor: Stefan Acevski

Sport

31.12.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se nalazi u sjajnoj formi.

Dvostruki šampion Jugoslavije, po jednom osvajač italijanskog i španskog prvenstva, osvajač kupa u Španiji, tri nagrade "Alfonso Ford", koja se dodeljuje najboljem strelcu Evrolige, po jednom član najbolje prve i druge postave u elitnom košarkaškom takmičenju.

Kakva karijera je iza Igora Rakočevića. Kada se tome dodaju i uspesi sa reprezentacijom, sa kojom ima zlato na prvenstvu Evrope 2001. godine, odnosno svetsko zlato godinu dana kasnije, jasno je da je gotovo nije mogao da napravi uspešniju karijeru.

Ipak, i osam godina nakon kraja karijere, Rakočević se nalazi u sjajnoj formi. Gotovo da ne promašuje, baš kao u najboljim danima, iako smo ga zatekli posle dva sata treninga džiudžice, sporta kojim se bavi u slobodno vreme.

Košarkašku penziju provodi držeći individualne treninge mladim igračima, a takođe, dosta vremena provodi u KK Crvena zvezda, gde je član Skupštine kluba.

O svojoj bogatoj karijeri, vremenu provedenom u Tau Keramici (sadašnjoj Baskoniji), gde ga je upravo vodio Duško Ivanović, sadašnji trener crveno-belih, ali i o trenutnim rezultatima Crvene zvezde u Evroligi, reprezentaciji Srbije, koja je neslavno okončala nastup na Evopskom prvenstvu, ali i o očekivanjima pred Mundobasket 2023. godine, proslavljeni Igor Rakočević je govorio za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading