VEČITI ISTI DAN U EVROLIGI: Problem za navijače - evo gde možete pratiti duele Crvene zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

13.12.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će se utakmice beogradskih klubova preklapati.

VEČITI ISTI DAN U EVROLIGI: Problem za navijače - evo gde možete pratiti duele Crvene zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija Crvena zvezda - Partizan

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju večeras svoje mečeve u okviru 13. kola košarkaške Evrolige, a problem za sve ljubitelje košarke u Srbiji je taj što će se utakmice delimično preklapati.

Prva će na teren Zvezda, koja će u svojoj hali tražiti šestu vezanu pobedu u Evroligi, a protivnik će biti ekipa Žalgirisa. Tradicionalno neugodni Litvanci stižu oslabljeni u Beograd, nema Kalnietisa i Brazdeikisa, ali i crveno-beli muče muku sa problemima, pre svega Luka Mitrović i Nikola Ivanović.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a prenos će biti na prvom programu "Sport kluba".

Foto: Starsport

Duel sa utakmice Partizana i Crvene zvezde

Sat vremena kasnije će na teren izaći i košarkaši Partizana, koji će od 20 časova započeti svoj meč u Lionu, protiv ekipe Asvela.

Muči se ekipa Željka Obradovića u poslednje vreme, upisala je samo jednu pobedu u sedam kola, pa je jasno da im je preko potreban trijumf kako bi izašli iz krize, pošto u Evroligi imaju četiri vezana neuspeha, poslednji od njih u "večitom derbiju".

Sa druge strane, Asvel je savladao Barselonu u gostima, a zatim Pariz kod kuće u prvenstvu, pa se čini da je ekipa Ti Džej Parkera konačno uhvatila pravi ritam, pa će crno-belima biti izuzetno teško da dođu do pobede.

Meč između Asvela i Partizana počinje u 20 časova u hali "Astrobal", a možete ga pratiti na drugom programu "Sport kluba".

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading