POTPUNO POBESNEO: ŽOC izgubio živce - jedan igrač posebno na TAPETU Partizanovog trenera!

Autor:

Sport

09.12.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener je pošteno "izribao" svoje igrače na tajm-autu velikog derbija.

POTPUNO POBESNEO: ŽOC izgubio živce - jedan igrač posebno na TAPETU Partizanovog trenera!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su trijumf u istorijskom "večitom derbiju", pošto su u prvom srpskom duelu ikada u Evroligi savladali Partizan sa 76:73, trojkom Nemanje Nedovića u poslednjoj sekundi.

Iako su crno-beli bolje počeli meč, pošto su sredionom prve četvrtine imali i velikih +12, Crvena zvezda se postepeno vraćala u meč, da bi sredinom druge deonice i povela po prvi put na meču.

Mučila se Zvezda sa šutem za tri poena gotovo ceo meč, a jednu od dve Zvezdine trojke u prvih 37 minuta susreta pogodio je Filip Petrušev. Upravo to je bio razlog da Željko Obradović pozove tajm-aut, na kom je Zek Ledej osetio šta znači kada Obradović izgubi živce.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

- Zek, zašto kasniš na šut za tri poena? Zašto kasniš u odbrani? - drao se Obradović na svog krilnog centra, koji je pokušao da mu objasni šta je uzrok tome.

Ipak, trenera crno-belih nisu zanimala Ledejeva opravdanja.

- Ne pričaj takva sra*a sa mnom, nego igraj odbranu - glasio je Obradovićev nastavak.

Ipak, očigledno da ovakva reakcija nije uspela da probudi Lideja, koji je ponovo odigrao derbi za zaborav, jer je skupio samo četiri poena, uz tri uhvaćena skoka.

Na kraju Zvezda je stigla do svoje šeste pobede u dvanaest odigranih mečeva, što joj je trenutno dovoljno za deobu devetog mesta dok je Partizan ostao na četiri ostvarena trijumfa, pa se nalazi na 15. poziciji na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading