Zvezda dobila FENOMENALNE VESTI pred Žalgiris!

Autor:

Sport

12.12.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se nastaviti serija?

Zvezda dobila FENOMENALNE VESTI pred Žalgiris!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da nastave pobedničku seriju.

Tim sa Malog Kalemegdana u 13. kolu Evrolige dočekaće Žalgiris (utorak, 19.00) i imaće priliku da stignu do sedmog trijumfa u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Crveno-beli biće favoriti na ovoj utakmici, a na ruku im ide i činjenica da će Žalgiris u Beograd doći veoma oslabljen.

Uz Lukasa Lekavičusa, koji je neko vreme van terena zbog slomljenog rebra, u ekipi neće biti ni Ignasa Brazdeikisa, drugog strelca tima, kao ni veterana Mantasa Kalnietisa. Dobre vesti za Zvezdu potvrdio je trener Žalgirisa Kazis Maskvitis:

Kalnijetis i Brazdeikis sigurno neće putovati u ponedeljak - otkrio je Maskvitis.

 

 

Tomaš Dimša, koji ima najbolji procenat šuta u elitnom takmičenju za Žalgiris ove sezone, takođe nije igrao za vikend u domaćem prvenstvu, baš kao ni Karolis Lukosijunas, ali je realno da će se oni ipak naći u timu.

Žalgiris će čekati i paklena atmosfera jer je dvorana "Aleksandar Nikolić" rasprodata, a ovaj duel će predstavljati i pravu šansu navijačima Crvene zvezde da se na korektan način osvete Litvancima za sramno ponašanje u aprilu, u meču prošlogodišnjeg izdanja Evrolige. Tada su košarkaši Crvene zvezde odbili da na centru terena drže baner u bojama zastave Ukrajine, na kom je pisala politička poruka "Zaustavite rat", što je naišlo na negodovanje svih u hali.

Navijači Žalgirisa su posle toga istakli NATO zastavu, a tokom celog trajanja meča su provocirali i napadali manju grupu navijača Crvene zvezde, koja je na kraju morala da napusti dvoranu pre kraja susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading