HAOS U KATARU! Reprezentativac PREŽIVEO zbog jednog glasa: Održan REFERENDUM u nacionalnom timu - za dlaku nije poslat kući!

Autor:

Sport

12.12.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura tokom Mundijala.

HAOS U KATARU! Reprezentativac PREŽIVEO zbog jednog glasa: Održan REFERENDUM u nacionalnom timu - za dlaku nije poslat kući!

Foto: Tanjug/AP

"Lusail arena" u Kataru

Veliki raskol dogodio se u selekciji SAD tokom Svetskog prvenstva u Kataru, a krivac je Đovani Rejna! Kako javlja "ESPN", as Borusije je pravio incidente na terenu, ali i van njega, što je uslovilo glasanje među igračima oko njegovog ostanka u Dohi.

Rejna je "preživeo" referendum sa 13 glasova, dok je 12 bilo za njegovu "glavu", a Amerikanci su sa Mundijala eliminisani porazom od Holandije rezultatom 3:1.

Greg Belhater, selektor Amera, nije svom izabraniku zaboravio ponašanje tokom SP.

- Imali smo igrača koji nije ispunio očekivanja ni na terenu ni van njega. Jedan od 26 igrača se izdvajao od ostalih. Stručni štab je satima većao šta da radimo s njim. Bili smo spremni da ga izbacimo i kupimo mu avionsku kartu da ide kući, eto koliko je ekstremna situacija bila - ispričao je Berhalter.

 

 

Selekcija SAD uspela je da prođe grupnu fazu kao drugoplasirana u konkurenciji Engleske, Irana i Velsa, a zajedno sa Kanadom i Meksikom biće domaćin Mundijala kroz četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading