Heroj Amerike ZAVRŠIO U BOLNICI: Nova STRAVIČNA POVREDA na Mundijalu, OGLASILI SE igrač i selektor! (FOTO)

Autor:

Sport

30.11.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar je bio više nego ozbiljan.

Heroj Amerike ZAVRŠIO U BOLNICI: Nova STRAVIČNA POVREDA na Mundijalu, OGLASILI SE igrač i selektor! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Pulišić na meču SAD - Iran

Fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država savladala je Iran sa 1:0 i na taj način zakazala utakmicu protiv Holandije u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Heroj Amerike bio je Kristijan Pulišić koji je jedini gol na meču postigao u 38. minutu. Upravo tom prilikom Pulišić se sudario sa golmanom Irana i doživeo stravičnu povredu. Pokušao je da nastavi, završio je prvo poluvreme, ali je zatim morao u bolnicu jer je situacija bila još ozbiljnija nego što je to izgledalo u prvi mah.

Ubrzo posle meča, oglasio se i selektor Amerike, Greg Berhalter. On je istakao da je u dogovoru sa lekarima odlučio da pošalje Pulišića u bolnicu:

Tamo smo ga poslali radi predostrožnosti. Osetio je bol u predelu abdomena i vrtelo mu se u glavi - rekao je Berhalter na konferenciji za medije i dodao da će se više o njegovom stanju znati posle dodatnih pregleda.

Malo kasnije, svoju poruku iz bolničke sobe uputio je i heroj Sjedinjenih Američkih Država, Kristijan Pulišić. On je na društvene mreže okačio fotografiju na kojoj je istakao da će biti spreman za meč osmine finala.

- Toliko sam je***o ponosan na ove momke. Ne brinite, biću spreman za subotu - obradovao je navijače Amerike fudbaler Čelsija.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Utakmica između Sjedinjenih Američkih Država i Holandije je na programu 3. decembra od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading