KAPA DOLE JUNACI, STIĆI ĆE SLOBODA: Bufon pružio BRUTALNU PODRŠKU reprezentativcima zbog HEROJSTVA na Mundijalu! (FOTO)

Autor:

Sport

26.11.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči legende sa Apenina.

KAPA DOLE JUNACI, STIĆI ĆE SLOBODA: Bufon pružio BRUTALNU PODRŠKU reprezentativcima zbog HEROJSTVA na Mundijalu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon proužio je moćnu podršku reprezentativcima Irana, koji su izvojevali dramatičnu pobedu nad Valsom na Mundijalu u Kataru (2:0).

Dugogodišnja "jedinica" selekcije Italije Irance je nazvala "herojima", budući da su slavili u izuzetno teškim okolnostima.

Bićete upamćeni po svojoj hrabrosti. Ova pobeda je znak nade i snage za one koji se u vašoj zemlji bore za slobodu. Za mnoge ljude ste heroji, na primer za mene - naveo je Bufon na Tviteru, a njegov post izazvao je salvu reakcija korisnika popularne društvene mreže.

 

 

Podsetimo da su igrači Irana u prvom kolu Svetskog prvenstva odbili da pevaju himnu, a tu odluku su promenili uoči susreta sa Velšanima, navodno pod velikim pritiskom.

Selekcija iz Azije je sada u odličnoj poziciji za plasman u osminu finala SP, a da li će se naći u nokaut fazi odlučiće poslednja utakmica protiv Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading